Студия ландшафтного дизайна "Ekolog.Bathen"

Приветствуем вас на сайте компании Ekolog.Bathen, г. Ровно, посвященном ландшафтному дизайну сада и флористике. В век повышенного интереса к экологии хочется не забывать и об эстетике и создать гармоничное пространство вокруг себя. Сад как зеркало Вашей души, каждый индивидуален, поэтому каждый ландшафтный проект уникален в своих в формах, фактуре и подборе растений.

Студия ландшафтного дизайна Ekolog.Bathen выполняет все виды ландшафтных работ от проекта до воплощения: ровные газоны, прекрасные композиции из декоративных деревьев и кустарников, клумбы и цветники, радующие глаз с ранней весны до поздней осени, беседки, каменистые террасы, ручьи и небольшие пруды с чистой проточной водой, тщательно продуманное освещение, оригинальные рокарии и фонтаны, тропинки и дорожки.

Эко-стиль - это основа всех наших работ. Максимальное использование естественных, натуральных материалов создает поистине неповторимый эксклюзивный дизайн. Мы вносим природу в Ваш дом, сад, в Вашу жизнь... Откройте вместе с нами удивительный мир гармонии и уюта, который несет природа!!!

Культурный ландшафт

Хімічні препарати, що захищають рослину від шкідливих комах

Інсектициди – хімічні препарати, що захищають рослину від шкідливих комах, знищуючи їх та їх личинки і яйця в свою чергу. Від латинської це слово так і переводиться – insectum – комаха і caedo – вбиваю.

Інсектициди мають широкий спектр застосування, їх використовують для захисту овочів, фруктів та зернових культур.

Препарати бувають різних видів і працюють безпосередньо при повному контакті зі шкідником.

Щодо класифікації інсектициди бувають:

  • Контактні;
  • Системні;
  • Кишкові;
  • Дихальні (фуміганти).

Контактні препарати активно діють на шкідників, коли ті торкаються частин рослин, які до цього були оброблені інсектицидами. Великий вплив на результат несуть погодні умови (опади, високі температури, сильні вітри).

Системні препарати поглинаються самою рослиною і проходять по її судинній системі до наростаючихпагонів. Згубну дію ці інсектициди наносять на організм комахи через травну систему, коли та їсть оброблену рослину. Плюсом цього виду препарату є незалежність від погодних умов.

Кишкові препарати в свою чергу діють на організм комахи через поїдання самої отрути.

Дихальні інсектициди або їх ще називають фуміганти діють на шкідників через дихальні шляхи в газоподібному або пароподібному стані.

Існують препарати, які комплексно діють на організм комахи, як через органи дихання, так і через травну систему. Це означає, що класифікація не строга і має свої винятки.

Кожен з цих видів має унікальний спосіб дії на різних ділянках з різною площею. Вони також відрізняються структурою: порошкоподібна, газоподібна, пароподібна, у вигляді емульсії або суспензії. Інсектициди обприскують, обпилюють або застосовують протравлення ділянок чи деяких окремих рослин.

До цього ми писали про хімічні види інсектицидів, а ще мають місце бути біологічні види. По назві можна зрозуміти, що в складі використовується мікроорганізми та продукти їх життєдіяльності (біотоксини). Використовуються вони вузькопрофільно і частіше всього це є препарати направленої дії.

Треба пам’ятати, що це токсичний вид препаратів. Хоч і мають всі вони різний рівень токсичності, але, якщо нехтувати правилами безпеки їх використання, то можуть постраждати тварини або люди.

Використовуючи одні і ті ж препарати на одній місцевості на протязі довгого часу, Ви можете помітити, що шкідники перестали гинути в повній кількості або взагалі не реагують на інсектициди. Це може означати, що вони звикли до дії цього препарату з саме цим хімічним складом на генетичному рівні. В цьому разі вам треба просто змінити препарат на інший.

Сайт agrozashita.kiev.ua пропонує різноманітний асортимент цієї продукції. Ви можете замовити тут будь-який препарат с даної класифікації.

Комментарии запрещены.