Студия ландшафтного дизайна "Ekolog.Bathen"

Приветствуем вас на сайте компании Ekolog.Bathen, г. Ровно, посвященном ландшафтному дизайну сада и флористике. В век повышенного интереса к экологии хочется не забывать и об эстетике и создать гармоничное пространство вокруг себя. Сад как зеркало Вашей души, каждый индивидуален, поэтому каждый ландшафтный проект уникален в своих в формах, фактуре и подборе растений.

Студия ландшафтного дизайна Ekolog.Bathen выполняет все виды ландшафтных работ от проекта до воплощения: ровные газоны, прекрасные композиции из декоративных деревьев и кустарников, клумбы и цветники, радующие глаз с ранней весны до поздней осени, беседки, каменистые террасы, ручьи и небольшие пруды с чистой проточной водой, тщательно продуманное освещение, оригинальные рокарии и фонтаны, тропинки и дорожки.

Эко-стиль - это основа всех наших работ. Максимальное использование естественных, натуральных материалов создает поистине неповторимый эксклюзивный дизайн. Мы вносим природу в Ваш дом, сад, в Вашу жизнь... Откройте вместе с нами удивительный мир гармонии и уюта, который несет природа!!!

Культурный ландшафт

Акрилові ванни в сучасних ванних кімнатах: як правильно вибрати та купити

Коли мова заходить про сантехніку, зокрема, нову ванну, то її покупка завжди викликає безліч очікувань, адже цей елемент сантехніки призначений в першу чергу для релаксації. До обов’язкових очікувань з приводу придбання відносяться і приємні на дотик відчуття, простота в догляді, стійкість до перепадів температур і різних механічних пошкоджень. Все написане трохи вище прекрасно описує акрилову сантехніку, яка нині зайняла високу позицію в рейтингу, що пояснюється чудовими експлуатаційними властивостями й більш доступною, в порівнянні з іншими варіантами, вартістю. Водночас, щоб сантехніка по-справжньому виправдала всі покладені на неї сподівання, варто приділити належну увагу вибору.

Ключові переваги

Максимальна комфортабельність — ось чим підкуповує акрилова сантехніка. Розробники сантехнічного акрилу орієнтували цей матеріал в першу чергу на зручність експлуатації. З незаперечних переваг, які зможе оцінити кожен, варто відзначити легку вагу, завдяки чому занести нову ванну у квартиру не складе труднощів. Крім того, завдяки такій особливості можна відзначити й зниженні навантаження на підлогу, що добре для будь-якої квартири.

Якщо говорити про дизайн, то він завжди привабливий і в будь-якому салоні сантехніки в першу чергу привертає увагу покупців. Білосніжний колір, шикарний блиск і ідеально рівне покриття — мрія кожного покупця. При цьому варто відзначити, що такою вона залишиться протягом усього терміну експлуатації.

Не менш важливим плюсом акрилових ванн можна вважати 1 те, що в ній повільно остигає вода. Така ванна стане справжньою знахідкою для тих, хто звик годинами ніжитися в воді. Також сам матеріал теплий, тому робити перший крок у ванну приємно і до нього не потрібно готуватися. Цей матеріал привітний як до дорослих, так і дітей.

Ще одним плюсом можна вважати й різноманітність кольорів. Навіть якщо у вас тематична ванна з певним дизайном, то знайти відповідний колір не складе труднощів.

Параметри вибору нової акрилової ванни

Перше, на що варто звернути увагу — розмір. При покупці варто враховувати один момент — ванна повинна бути розрахована на всіх членів сім’ї, а якщо є діти, то ще й з урахуванням того, що вони будуть рости. Саме тому така сантехніка повинна влаштовувати повністю і беззастережно.

Форми, як правило, прямокутні та овальні. Популярність їх пояснюється тим фактом, що вони найбільш наближені до анатомічних особливостей будови тіла людини. Крім того, їх досить легко встановлювати в умовах стандартної ванної кімнати. Разом з тим, якщо хочеться купити нестандартну модель, то можна звернути увагу на ванні з подвійною чашею. Цікаве рішення — кутові ванни, в яких можна приймати будь-яке положення по обидва боки ванни.

Якщо говорити про розмір, то його вибирати треба з урахуванням комфорту користування найвищого члена сім’ї. Найбільш оптимальне рішення — моделі з розміром від 1800 м в довжину.

На міцність ванни безпосередньо впливає товщина стінок акрилу. Мінімальне значення, яке свідчитиме про якість продукції — 2-4 мм. Якщо товщина акрилу становить 4-6 мм, то це вже продукція преміальної якості, яка прослужить набагато довше.

Топ 4 моделі

З урахуванням того, що сьогодні виробники радують своїх шанувальників все новими й новими моделями сантехніки, вибрати гідний варіант непідготовленому покупцеві буває досить складно. Щоб спростити вибір далі розглянемо чотири найбільш популярні моделі.

  • Ванна WGT Feeling Up 181×106 easy. Італійська сантехніка, яка має високий попит. Виконана в прямокутній формі. Довжина становить 181 см, тому виріб можна вважати універсальни
  • Ванна Radaway Mistra 170×110 ліва + ніжки (WA1-07-170x110L) + сифон. Продукція польського відомого бренду. Товщина стінок ванни становить 4 мм, що говорить про надійність. Довжина виробу 170 см, що прекрасно поєднується з кутовим способом установки. 
  • Ванна Koller Pool Landora 170×75 прямокутна. Преміальна сантехніка від австрійського виробника. Має прямокутну форму і довжину 170 см. Товщина акрилу — 4 мм.
  • Ванна Kolo Saga 170×80 з ніжками (XWP3870000). Сантехнічний виріб від польського виробника. Виконаний в прямокутній формі та має довжину 170 см.

Ціни і наявність цих та інших моделей акрилових ванн рекомендуємо дивитися на https://www.keramis.com.ua/uk/category/vanny-akrilovye-vanny/

У статті ми дали корисні поради щодо вибору ванни з акрилу, а також розглянули популярні моделі.

Комментарии запрещены.