Студия ландшафтного дизайна "Ekolog.Bathen"

Приветствуем вас на сайте компании Ekolog.Bathen, г. Ровно, посвященном ландшафтному дизайну сада и флористике. В век повышенного интереса к экологии хочется не забывать и об эстетике и создать гармоничное пространство вокруг себя. Сад как зеркало Вашей души, каждый индивидуален, поэтому каждый ландшафтный проект уникален в своих в формах, фактуре и подборе растений.

Студия ландшафтного дизайна Ekolog.Bathen выполняет все виды ландшафтных работ от проекта до воплощения: ровные газоны, прекрасные композиции из декоративных деревьев и кустарников, клумбы и цветники, радующие глаз с ранней весны до поздней осени, беседки, каменистые террасы, ручьи и небольшие пруды с чистой проточной водой, тщательно продуманное освещение, оригинальные рокарии и фонтаны, тропинки и дорожки.

Эко-стиль - это основа всех наших работ. Максимальное использование естественных, натуральных материалов создает поистине неповторимый эксклюзивный дизайн. Мы вносим природу в Ваш дом, сад, в Вашу жизнь... Откройте вместе с нами удивительный мир гармонии и уюта, который несет природа!!!

Культурный ландшафт

Утеплення фасадів в Жовкві

В очікуванні нового опалювального сезону господарі задумуються над способом, як зробити свою оселю теплішою, а суму грошей, що витрачаються на комуналку – меншою. Тому ті хто досі цього не зробили планують за сухої погоди — утеплення фасадів. Жовква – місто, де роботи з теплоізоляції проходять на повних обертах. І подбати про них потрібно завчасно, адже проводити їх потрібно за належних кліматичних умов, і наявності вільних місць в розкладі професійних майстрів.

Зазвичай господарі вагаються здійснити утеплення фасадів пінопластом чи все ж мінеральною ватою. Експерти відповідають, що обидва цих матеріали, які є частиною теплоізоляційної системи від німецької марки STO пройшли багаторічні тестування та сертифікацію і відповідають належній ефективності, якості та рівню безпеки.

Утеплення будинку пінопластом має низку переваг, насамперед, це його ціна. Вартість матеріалу, нижча за альтернативні варіанти. Пінополістиролові плити майже невагомі, із ними легко працювати, відходів фактично немає і порізати його можна будь-яким доступним способом. Завдяки тому, що пінополістирол – це матеріал неорганічного походження, він виключає розвиток грибка та плісняви в самому собі. І найважливіше – задля чого зазвичай і розпочинається процес утеплення – пінопласт має чудові теплоізоляційні властивості, до того ж, бонусом, він створює шумозахист від набридливих звуків знадвору.

Що ж до безпеки, то цей матеріал має температуру горіння понад 200 градусів, тому також збільшує поріг пожежобезпечності. Наклеєний зовні будинку пінопласт не здійснює ніякого негативного впливу на життєдіяльність людини. Завдяки своїм властивостям при меншій товщині дозволяє досягти  оптимальної температури в інтер’єрі – у зимовий період повітря залишається теплим, а у літній – тримає комфортний рівень прохолоди.

Теплоізоляційні системи від STO включають в себе, окрім основного матеріалу  також допоміжні – клей для пінополістиролових плит, армуючу сітку, грунтівку також фасадну шпаклівку та фарбу, які у комплексі надають системі паропропускних властивостей, які дозволять будинку «дихати», уникнути скупчення конденсату та зберігати чисте здорове повітря всередині.

 Оздобити фасад можна на власний смак використовуючи структурну фарбу, шпаклівку 2 в 1 або ж обидва цих матеріали. У лінійці STO доступний вибір різноманітного декоративного оформлення зовнішніх стін, які пропонують клієнту реалізувати дизайн мрії без застереження.

Комментарии запрещены.