Студия ландшафтного дизайна "Ekolog.Bathen"

Приветствуем вас на сайте компании Ekolog.Bathen, г. Ровно, посвященном ландшафтному дизайну сада и флористике. В век повышенного интереса к экологии хочется не забывать и об эстетике и создать гармоничное пространство вокруг себя. Сад как зеркало Вашей души, каждый индивидуален, поэтому каждый ландшафтный проект уникален в своих в формах, фактуре и подборе растений.

Студия ландшафтного дизайна Ekolog.Bathen выполняет все виды ландшафтных работ от проекта до воплощения: ровные газоны, прекрасные композиции из декоративных деревьев и кустарников, клумбы и цветники, радующие глаз с ранней весны до поздней осени, беседки, каменистые террасы, ручьи и небольшие пруды с чистой проточной водой, тщательно продуманное освещение, оригинальные рокарии и фонтаны, тропинки и дорожки.

Эко-стиль - это основа всех наших работ. Максимальное использование естественных, натуральных материалов создает поистине неповторимый эксклюзивный дизайн. Мы вносим природу в Ваш дом, сад, в Вашу жизнь... Откройте вместе с нами удивительный мир гармонии и уюта, который несет природа!!!

Культурный ландшафт

Клей для пінопласту

Успішний процес теплоізоляції фасаду залежить від багатьох чинників – від вибору дюбелів для закріплення теплоізоляційних плит до пошуку підрядників, які виконають роботу якісно і за доступною ціною.

І хоча роботи з утеплення фасадів в Україні уже досить поширені і практикуються більше десяти років, на жаль, не завжди все проходить гладко і під час проведення теплоізоляційних робіт допускається ряд помилок, які можуть стати фатальними і звести нанівець усі будівельні роботи із фасадом.

Найпоширенішими помилками при виборі утеплювального матеріалу є вибір невідповідного – найдешевшого варіанту під час організації будівельних робіт. До прикладу  — пінополістиролові плити найменшої товщини та найлегшої густини – вони не дадуть належного утеплення, завдадуть чимало проблем у процесі роботи, тому що плити 15-ої густини кришаться у ході роботи; а також змусять вас наступного року по готовому фасаду – наклеювати іще один шар уже міцнішого пінополістиролу і повторно проводити увесь теплоізоляційний процес.

Також методика утеплення фасадів передбачає обов’язкове застосування армувальних дюбелів та сітки. І якщо дюбелі уже майже не забувають використовувати, то із армувальною сіткою все складніше – чомусь її вважають не такою обов’язковою чи у крайньому випадку – купують найтоншу інтер’єрну.

Хороший господар повинен розуміти, що благоустрій його будинку залежить від правильно підібраних матеріалів та рівня виконання роботи, і невиправдана економія тільки знижує якісні характеристики його оселі і змушує витрачатися повторно на виправлення помилок.

На жаль, із процесом теплоізоляції пов’язано чи не найбільше будівельних помилок. І все ж найбільшою із них – є наклеювання пінополістиролових та мінераловатних плит на клей для кераміки, у бажанні зекономити не гребують і інтер’єрним клеєм, який із 99%-ою ймовірністю відпаде разом із плитами після першої ж зимівлі.

Клей для пінопласту повинен бути цільового призначення, зокрема німецька марка будівельних матеріалів STO має доступні для замовлення в Україні два варіанти спеціалізованого клею. Ispo-Klebemortel grau та Sto-Bauklebe — обидва варіанти підійдуть для внутрішніх та зовнішніх робіт, мають високу адгезію до теплоізоляційних плит та мінеральних поверхонь та відповідають міжнародним нормам. Зокрема, Sto-Baukleber можна використовувати для приклеювання не лише на мінеральну основу і застосовувати клейову масу для таких матеріалів як StoTherm Vario, StoTherm Mineral i StoTherm Wood, StoTherm Classic® та StoTherm KD

Комментарии запрещены.